Mer info >

Ladbrokes.com är en del av Ladbrokes PLC som är ett världsledande företag inom onlinespel och vadslagning. Vi erbjuder våra kunder interaktiva spel med odds för fotboll, ishockey och motorsport, dygnet runt.

På vår hemsida kan du betta inför de största sportevenemangen men även slänga in en satsning när spelet pågår mitt i stridens hetta. Det finns stor variation på spel att lägga och olika odds beroende på vilka kombinationer du tror på. Vi täcker det mesta.

Bland de sporter som är populärast handlar mycket om de stora europeiska ligorna i fotboll men även Allsvenskan samt ishockey från SHL och NHL. Dessutom har vi spel på MMA, tennis, golf och mycket annat.

Ladbrokes Vegas ligger det alltid spänning i luften. Vi har de bästa och roligaste spelen från serieförlaget Marvel med bland annat Hulken och Iron Man i vårt stall. Du kan även köra lite film- och boxningsnostalgi från klassiker som Rocky eller ta på dig den kritstrecksrandiga italienska kostymen för en skön stund med gänget i Sopranos. Med ett brett utbud av bordsspel tar vi dig hela vägen till Las Vegas om du så vill.

Onlinepoker med klassisk Texas Hold’em eller den nya varianten från Macau, Six Plus Hold’em, som alltid finns tillgängliga hos Ladbrokes. Dessutom har vi hela 540 olika casinospel online med bland annat Blackjack. Om du inte redan har provat vår roulette borde du helt enkelt testa det. Vi kan utlova en riktigt härlig spelupplevelse med grafik- och ljudåtergivning i absolut toppklass.

Är du ett bingofan så kommer du ha massor av skoj när du spelar vår alldeles egna onlinebingo som bjuder på härlig spänning och rejäla vinster i potten!

Specialmarknader

Hos Ladbrokes kan du även spela på politiska händelser. Vi levererar oddsen oavsett om det är handlar om presidentvalet i USA, riksdagsvalet i Sverige eller Storbritanniens EU-folkomröstning. Det finns många exempel på att spelare faktiskt är träffsäkrare än opinionsundersökningar på att förutse valutgången! Håll utkik på vår sida för politik som du hittar under ”A-Ö sporter”. Självklart kan du även spela på stora tv-evenemang som Melodifestivalen hos oss.

Vill du hålla dig uppdaterad med vad vi håller på med för tillfället? Följ oss i olika sociala medier. Vi finns på både Twitter, Facebook och Google+.